Instagram
Facebook
Twitter
Multimedia
Padelcrush

Pistes de pàdel

El Club ha apostat fort per la qualitat confiant la construcció de les seves pistes a una empresa de prestigi com és Ecomet SET S.L. Per tant, disposem de la millor qualitat i totes les garanties dels millors professionals del sector.

Disposem d’un total de 8 pistes de pàdel cobertes.

Fitness Club

Gran sala de fitness de 220 m² amb màquines de cardio i musculació. Des de el gimnàs podràs gaudir de vistes a la muntanya o seguir un partit de pàdel.

Al nostre gimnàs podràs gaudir també de l’atenció de monitors especialitzats, entrenador personal, rutines d’exercicis personalitzades, dietes i assessorament nutricional i un control de la massa i el greix corporal.

Oferim també servei de taquilles a la sala de fitness.

A més a més, disposem d’una sala de Spinning Indoor i una Sala d'Activitats on es realitzen diferents activitats de salut, d'entrenament i lúdiques.

 

Bar / cafeteria

Vine a prendre qualsevol cosa al nostre Bar / Cafeteria, on podràs gaudir de la nostra terrassa o seguir un partit de pàdel. Rebràs el millor tracte i servei amb tot tipus d’esmorzars, entrepans, plats combinats, tapes, bermuts, begudes...tot al millor preu !!

 

Terrassa / mirador

A la nostra terrassa indoor-outdoor, podràs gaudir del bon temps al mateix temps que veus com juguen a pàdel.

O si ho prefereixes pots puja al nostre mirador i seguir un partit de pàdel des de una perspectiva amb unes vistes excel·lents com a cap altre club!

Zona Club

Gran espai pensat pels nostre clients. Equipat amb zona de sofàs, televisió, música i des de on es poden seguir tots el partits de pàdel.

Zona infantil

Espai reservat per als nens on podran passar l’estona pintant o jugant amb pales de pàdel que el Club posa a la seva disposició perquè es familiaritzin amb el pàdel.

Recepció

El nostre personal de recepció atendrà amablement les teves consultes tant del pàdel com de la sala fitness i spinning en horari d’obertura de les instal•lacions.

Botiga

A la nostra Botiga trobaràs tots els articles i material relacionat amb el pàdel. Gran ventall de pales, paleters, pilotes, grips, roba i calçat de pàdel de totes les primeres marques del mercat al millor preu.

També pots demanar la pala que vulguis i nosaltres te l’aconseguim!

Vestidors Integrals

Disposem d’un ampli vestidor masculí i femení amb servei de dutxes, taquilles i W.C, amb il·luminació natural i vistes a la muntanya. També disposem d’un bany adaptat i accessible.

Aparcament gratuït

Sempre trobaràs aparcament gratuït quan vinguis a jugar al nostre club. Amb un accés fàcil i sense complicacions davant la porta d’entrada a les instal·lacions.